Nastavi

K
KETERING

Ketering za događaje

Kada je u pitanju prezentacija i dekoracija hrane, u potpunosti se vodimo željama i zahtevima klijenta, kako bi ketering bio primeren tipu događaju.

Uz usluge keteringa, nudimo i mogućnost iznajmljivanja profesionalnog i stručnog osoblja za bilo koji vid proslave, poslovne ili privatne.

Profesionalan pristup poslu, veliki izbor obroka, školovani i iskusni kuvari, garancija su da ketering Prochef može da Vam izađe u susret i realizuje Vaše želje.

Stojimo Vam na raspolaganju za podršku i pomoć pri organizaciji događaja većih obima za koje je potrebno pažljivo planiranje i definisanje količina i budžeta.

Sobodno nas kontaktirajte!

D
KETERING

Dostava na adresu

Naš tim profesionalnih kuvara u pripremi mesečnih jelovnika posebnu pažnju posvećuje upotrebi namirnica koje su u sezoni. Svake nedelje su u ponudi jela sa dosta povrća, žitarica i raznim vrstama mesa i ribe.

Trudimo se da obezbedimo raznovrsnost pa se na meniju uvek nalaze nova jela inspirisana tradicionalnom i domaćom kuhinjom ali i internacionalnim ukusima.

Kao primer navodimo nekoliko jela iz naše široke ponude: svinjska šnicla u natur sosu, prolećne rolnice sa povrćem, skuša na žaru, rižoto, wok mix sa nudlama, cezar salata, faširani juneći rolat, enčilada, grilovana palenta, salata od pšenice, lazanje, nudle sa piletinom i povrćem, ćureća saltimboka…

Primer nedeljnog jelovnika

Za svaki mesec se priprema poseban mesečni jelovnik sa dnevnom ponudom od pet jela, uključujući posnu, vege i hrono opciju.

RADNO VREME:

Radno vreme za poručivanje:

Ponedeljak - petak od 08:00 do 17:00

Radno vreme dostave:

Ponedeljak - petak od 10:00 do 16:00

ADRESA

=381 60/011-88-18
office@prochef.rs
Milorada Petrovića 5a, Beograd